CAFETERIA

La nostra cafeteria compta amb un servei únic de begudes, però t’ofereix la possibilitat d’ utilitzar les nostres instal·lacions com a zona de pícnic. Sentiu-vos còmodes amb els vostres amics dueu unes pizzes, uns entrepans, unes hamburgueses… ¡nosaltres et posem la beguda ben fresca!

ZONA DE PSICOMOTRICITAT
 

Comptem amb una cantonada per tal de desenvolupar l’estimulació i la reeducació del moviment dels més menuts. Amb els jocs d’escuma els pares i els xiquets gaudireu d’una activitat divertida, motriu, afectiva i cognitiva. Vine i motiva els sentits del teu menut mitjançant noves sensacions que activaran la seua creativitat.

PISCINA DE BOLES

És un espai amb més de 1000 boles de colors, tobogan amb cordes per a enfilar-se i zona d’encistellar per a la diversió del xiquet.

CANTÓ MONTESSORI

En l’espai de jocs Montessori trobaràs un món de jocs de fusta basats en jocs de manipulació i experimentació. Els xiquets es divertiran amb els colors, desenvoluparan habilitats i experimentaran amb la curiositat de manipular un joc amb autonomia.

LACTANCIA

Sala dissenyada per al nadó i la seua mare. En aquesta sala de lactància totalment GRATUÏTA, i important del lactant. La sala compta amb còmodes butaques, microones i un canviador per a facilitar-vos el canvi del bolquer.

ROCÒDROM

Més de 6 metres de paret de pedra per als més valents escaladors. No t’ho pots perdre!

CUBOS DE TREPA

9 cubs on podràs enfilar-te , amagar-te i treballar aquesta habilitat.

RACÓ DEL LLIBRE

Este racó l’hem creat per als xiquets que els agrada imaginar, inventar, descobrir nous mons, i principalment llegir per a ser més lliures. Este és un racó magnífic per a descansar a sobre de la catifa reblida de coixins amb el teu llibre preferit.